Dekat Nak Exam ni ..

14 Mei 2015


Assalamualaikum !

oiii, p study laa ubai.. jiran bilik dok bising..suh study.. hahaha

final exam dah dekat T.T 

haha still boleh update blog kan . buang masa je sebenarnya ni .

tapi bukan 24 jam study kan .

masa-masa nak exam ni laah, rsa cm nk buat benda pelik2.

nak gaduh ngan orang .

tak nak cakap ngan orang la bagai. haha

sbb masing-masing cuba nak fokus terhadap exam kan .

jadinya benda2 yg mengganggu tu, sorry to say " nyah kau dari sini " hahaha

banyak lagi tk study sebnrnya ni.

" abis tu !! tunggu pa lagii " jiran bising laakk..

hahaha

okay laah.. jumpa lagi.. 

ada hot issue tu share ngan aku tau.. yg suam2 tu like je la.. kahkahkah


#kelabbloggerbenashaari 
#kataubaiddotblogspot

2 ulasan:

Kataubaid© .