3 Makanan Rutin Time Study Week !


Assalamualaikum .

ohayooo ..

haha syndrome exam dah mai dah !!

 mula la nak buat entri yg bersifat malas cam ni.. hehe

orait memandangkan nak exam dah en , 

meh aku kongsi kan makanan rutin time study week ni .

1. Meggi
gmbar sumber dari internet
makanan wajib, bila lapaq tak kena waktu. haha pagi2 pun boleh jadi terus makan meggi.

2. Telur
sumber dari internet
eh, awat lak telur ??

makan ngan meggi baru sedap.. huhu.

3. Alpella !
mesti korang tertanya.. haha

sebenarnya alpella ni macam biskut coklat gitu je.

tapi bila dok mengunyah tu sedap jugak la.. 

huhu

kadang-kadang tak perasan tgk2.. dah dua paket habis..

alamaakk.. haha

tak campuq meggi lagi tu.. huhu

konklusinya, study week adalah minggu makan bukan  minggu study.. hehe

oklah, nak sambung study .

jangan lupa like page aku ya ^^

sekian.

1 comment:

  1. tak cukup kenyang makanan toplist ni.. dulu zaman akak stadi, megi+telur+fishball+sayur mayur+ayam. meriah giler sampai kenyang. Orang kata cukuplah sikit nutrisi tu bila ada sayur ;p

    Tapi student2 jangan makan selalu megi tau. Sebab lama2 nanti rambut boleh jadi botakk

    ReplyDelete

Powered by Blogger.