Lama tak TULIS !


Assalamualaikum !

alhamdulillah , hari ni dapat gak cilok internet kawan. hehe

sebab baru pindah rumah so, internet rumah sendri tak buat lagi. jadinya berhijarah laa saat p umah orang len.

tadi aku buka web2 yang aku suka buka bila online en. rasa cam pelik lakk.

facebook pun aku scroll dengan berhati-hati sambil melihat whatsapp yang masuk.

haha jadi jakun sat baq hang !!

gini rupanya perasaan bila tak online lama. huhu .

blog pun lama tak menjengah , terpaksa puasa sat dari blog. hehe

nak tulis ni pun tersekat-sekat. loading je hehe.

selalu orang cakap, nak tulis tu susah weh. kena ada idea yg mantap dan sebagainya .

bagi aku, cukup lah sekadar korang tahu apa yg korang nak tulis dan apa yang korang nak bagi kat pembaca korang.

ia umpama korang buat satu kad dan kad tu korang nak bagi kat orang yang tersayang . itu lah namanya karya .

ingat ! yang penting Ikhlas tau .

oklah aku nk gi print something ni.. huhu. nanti kita sambung lain .

sekian ..boi boi 

untuk ..
p/s : huhu.. blog aku wehh T.T

1 comment:

  1. Keep on blogging so u'll always have point on what u gonna say.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.