Type something and hit enter

author photo
By On


Assalamualaikum ,

hari ni aku nak cerita sikit pasal blogger terkenal Follow blog aku dan follow insta aku. 

hehehe..

excited gak.. sbb selalu kita baca blog diorang dan jadi follower setiap entri diorang tapi kali ni diorang lak dtg ke blog kita yg tk sberapa ini . huhu

siapakah gerangannya ??

iaitu Abg Ben Ashaari . pemilik blog benashaari.com

sebenarnya, abg ben dah lama follow blog aku.. hehe aku yg  baru tergerak dan berkesempatan nk buat entri.. huhu


baru2 ni.. Abg Ben jugak follow insta aku... huhu.

perasaan bila blogger terkenal follow blog korang ?

perrghh.. memberi semngat tuk terus berblog.

org yg kita jadikan icon dlm dunia blog , tiba-tiba menjenguk kita.

gila la kalau tak happy.. huhu

selain abg ben ada juga yg follow blog aku iaitu pemilik blog kisahemasputih.com ^^

siapa ?

uzu !! 

hehe.. semoga lpas ni kita lebih smngt utk menulis.. huhu

sekian.

p/s : aku plan nak buat buku.. tapi..

Jom komen dibawah

Comments
6 Comments

6 comments

avatar

hehehe.. tahniah.. kalau saya pun gembira juga.. siap bagitahu kawan2 lagi

avatar

tahniah... sy pn mcm 2.. biasanya blogger yg dh ada follower riban2 nih jrang nk follow kite yg xfemes nih.. tapi abg ben dan ada lg blogger2 lain yg follow balik.. respect!.. hehehe

avatar

kita manusia serupa je..l.semua adalah bro in Islam

avatar

seronok lerr kalau macam tuh. heheh. http://haziyatulnajihah.blogspot.com

avatar

waa.. tahniah.. seronok sangat le tue sampai buat entry :D

avatar

tahniah....Acik jeles la....

Click to comment