Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum !!

aku nak ceghita ni.. haha 

suka sgt aku berceritakan..

semalam aku install telegram

asalnya aku tak nak install pun .

tapi ada urusan so, aku kena la install

urusan apa ttu  ?? lalalal

aku tgk telegram ni sama cam whatsapp ja cuma 

group chat dia kita boleh add sapa2 pun.

dan stkt ni aku tak jumpa lagi cara nak hide unseen dia.. hahaha

ni aku bawakan perbezaan Whatsapp ngan telegram


aku pun baru jer install, so aku tak tau lgi kelbihan dan kekuranganya.

cam mana nak install ??

koraang buka google store .

type " telegram "

dan klik install ^^

kalau ada feedback yg nak share ngan aku..boleh komen k ^^

sekian.

#blogger
#kelabbloggerbenashaari


Jom komen dibawah

Comments
5 Comments

5 comments

avatar

Tunggu la 2 3 bulan lagi ramai la orang bertukar ke telegram

avatar

Terbaiklah ubaid! Soon telegram will be the top one sbb whatsapp kena bayar . Hehehhe

avatar

so far selesa pkai whatsapp je hehe

avatar

telegram boleh add ramai drpd whatsapp :)

avatar

wassap kene bayar 3ringgit tiap3 tahun..berkira ka..hahaha

Click to comment