Whatsapp vs Telegram !!


Assalamualaikum !!

aku nak ceghita ni.. haha 

suka sgt aku berceritakan..

semalam aku install telegram

asalnya aku tak nak install pun .

tapi ada urusan so, aku kena la install

urusan apa ttu  ?? lalalal

aku tgk telegram ni sama cam whatsapp ja cuma 

group chat dia kita boleh add sapa2 pun.

dan stkt ni aku tak jumpa lagi cara nak hide unseen dia.. hahaha

ni aku bawakan perbezaan Whatsapp ngan telegram


aku pun baru jer install, so aku tak tau lgi kelbihan dan kekuranganya.

cam mana nak install ??

koraang buka google store .

type " telegram "

dan klik install ^^

kalau ada feedback yg nak share ngan aku..boleh komen k ^^

sekian.

#blogger
#kelabbloggerbenashaari


5 ulasan:

  1. Tunggu la 2 3 bulan lagi ramai la orang bertukar ke telegram

    BalasPadam
  2. Terbaiklah ubaid! Soon telegram will be the top one sbb whatsapp kena bayar . Hehehhe

    BalasPadam
  3. telegram boleh add ramai drpd whatsapp :)

    BalasPadam
  4. wassap kene bayar 3ringgit tiap3 tahun..berkira ka..hahaha

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.