[ Video ] Had a Crush during school ??

4 September 2014


Assalamualaikum !

hari ni aku nak share satu video ngan korang .

eh2.. jap dulu zaman korang sekolah atau zaman universiti korang kan.. ada crush tak ??

crush ni mcm korang suka kat dia tpi dia tau..

dalam diam cm tu laa.. hehe

tapi ingat !! YANG DAH BERKAHWIN !! walaupun korang ada crush dulu-dulu,ingt tau suami atau isteri korang tu lah jodoh yg terbaik tuk korang..jgn dok try crush dlu2 tu dah !! jaga family tu lebih utama kan.. hehe

bukan marah cuma takot,aku pernah baca, ada majlis reunion yg menyebabkan perceraian suami isteri.. sedih laa dengar cam tu.. kan.

dah la aku malas nak membebel ni.. enjoy the video.

2 ulasan:

Kataubaid© .