Selamat Tinggal Malaysia !!

8 September 2014

Assalamualaikum !!

alhamdulillah hampir dua bulan aku cuti kat malaysia ni... hehe

hari ahad jam 3.30 pgi akan berangkat pulang ke bumi anbiya yakni Mesir .

waaahh.. tak bestnya !!

nak duk lama lagi..

tpi nak buat cam na..tmpt kita belajar, so terpaksa la pulang smula.

doakan aku untk tahun ni agar sukses selalu.

pengalaman time cuti bersama blog aku nii.. amat banyak.

dan selalunya aku menghabiskan masa dgn blog aku nii bila time cuti-cuti.

dan time follower up pun time aku cuti je. 

insyaallah kalau aku free aku update lagi blog k ^^

kalau tak pun mungkin aku update kat page aku ja.. hehe

anyway,tugas sbgai pelajar itu lebih utama..

doakan aku k ^^

t aku update apa yg berlaku kat mesir k :)

minta maaf atas salah silap.

minta halal apa yg kurang dan lebih ^^

sekian.

p/s : dah smpai mesir dah ^_^

5 ulasan:

  1. Gud luck ubai...semoga balik malaysia nanti dengan kejayaan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thankz mama 3farhanah !! doa kan yerr :)

      Padam
  2. semoga berjaya dlm pelajaran :)

    BalasPadam
  3. Gud luck.. semoga Allah mudahkan urusan awk...

    BalasPadam

Kataubaid© .