Selamat Tinggal Malaysia !!

Advertisemen

Assalamualaikum !!

alhamdulillah hampir dua bulan aku cuti kat malaysia ni... hehe

hari ahad jam 3.30 pgi akan berangkat pulang ke bumi anbiya yakni Mesir .

waaahh.. tak bestnya !!

nak duk lama lagi..

tpi nak buat cam na..tmpt kita belajar, so terpaksa la pulang smula.

doakan aku untk tahun ni agar sukses selalu.

pengalaman time cuti bersama blog aku nii.. amat banyak.

dan selalunya aku menghabiskan masa dgn blog aku nii bila time cuti-cuti.

dan time follower up pun time aku cuti je. 

insyaallah kalau aku free aku update lagi blog k ^^

kalau tak pun mungkin aku update kat page aku ja.. hehe

anyway,tugas sbgai pelajar itu lebih utama..

doakan aku k ^^

t aku update apa yg berlaku kat mesir k :)

minta maaf atas salah silap.

minta halal apa yg kurang dan lebih ^^

sekian.

p/s : dah smpai mesir dah ^_^

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments