Install Apps Hof fm di handphone !!

29 September 2014


Assalamualaikum

korang minat hotfm ??

ke radio2 tempatan yg lain ??

macam aku suka dengar hotfm . 

aku selalu dengar hot fm bila time drive.

bila dah balik mesir ni, susah skit nak dpt line kan.

tpi jgn risau sebab ada radio live streaaming..

korang boleh layari di laman web hotfm.com.my 

,so,lebih mudah nak dengar hot fm kan.

skrang ada apps lak utk nphone korang tu !!







buka  google play and search " hot fm "

dan klik install..

dah siap. korang boleh dengar hot fm di mana sahaja korang berada !!

hehe

fuh ,lebih hangat dari biasa :)

hot fm ^^

sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .