Apa itu Edisi Blog ?

21 September 2014


Assalamualaikum,

Korang blogger tegar ??

dan tak leh hidup tanpa update entri , share atau blog walking ?? *ni over...hahaha

sekarang ni ada apps baru yg diperkenalkan utk membantu para blogger utk mempromosi blog anda dan juga memudahkan utk blog walking .

apps ni di beri nama EDISI BLOG .

cara utk install :

pergi ke google play dan search edisi blog 

dan klik install.

setelah install anda perlu sign in utk memudahkan anda " ping " entry anda .

item-item yg terdapat dalam edisi blog ni : Terkini,Popular dan blogger.


Terkini


entry2 baru yg di ping akan muncul di terkini .

Popular :



entri popular pulak terletak di tempat popular.

Blogger :


dan blogger yg dah sign in utk edisi blog,anda akan lihat profile anda di bahagian blogger .

aku dah guna apps ni .

aku mampu simpulkan bahawa apps ni simple dan mudah utk kita jalan2 atau dlam kata lain berblogwalking.

dan pada masa yg sama , kita dpt tingktkan traffic blog kita .

so, tunggu apa lagi cepat install !!

 hehe..tak sabar nak baca blog korang jugaakk !!

hehe

#kelabbloggerbenashaari 

sekian ^^

10 ulasan:

  1. terbaik apps ni..cm belum sempat install lagi..coming soon..done follow sini..:)

    BalasPadam
  2. Dh install tp x paham sgt keprluannye, time kasih kataubaid sb cite psal ni. Terbaik!
    Akhirnya, aku di LEMPANG, gara-gara.... http://armilastyle.blogspot.com/2014/09/akhirnya-aku-di-lempang-gara-gara.html

    BalasPadam
  3. Best2.. br jer install.. boleh selalu blogwalking..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Baru instal semlm... mmg bagus untuk blogwalking...

    BalasPadam
  6. Ye betul. Mmg best n syok. Amat mudah utk blogwalking n jln2. Mesra pengguna. Jom.singgah www.rinaprettyhealthy.com

    BalasPadam
  7. Sedang menggunakan apss ni..tu yg boleh sampai ke sini :-)

    salam kenal..first time dtg sini dr apps edisi blog la :-)

    BalasPadam
  8. Wah..menariknya..nk install gak la..thnx sbb bg inform..

    www.myfreshvita.com

    BalasPadam

Kataubaid© .