Tolong !! Traffic Blog Jatuh !!

Assalamualaikum .

sedihnyaa hari ni..tiba-tiba traffic blog aku jatuh..

adakah sebab aku tak da mood menybabkan blog aku pun orang tak mau singgah .

errm.. poyo je kan ayat ni..

tapi serius, traffic tak mcm sebelum ni.. 

ada tips tak wahai blogger hebat abad ni.. hehe

doakan traffic nek balik laa..

takot lak.. bukan kejar traffic tp setiap dri kita ada target yg nak di capai.

once tak capai target, perlu difikirkan utk mengatasi masalah itu kan.

please, i need your help !!

:(

4 comments:

  1. dayah bukan blogger hebat tapi satu dayah bole share..rjin2 komen blog2 org lain..walaupun kta x update entry in sya allah blog still x maintain dy punya trafik :)

    ReplyDelete
  2. Salam....
    Ade bukanlah master blogger tapi mungkin bisa dikit bantu
    Walau kita tak rajin update entry tapi kita rajin blogwalking n komen entry sahabat ini bisa naikkan trafic blog
    ada saran dari rakan ade 1 hari 1 entry n beri komen 20 blog in 1day bisa naikkan trafic sampai 2000
    semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  3. rajin2 bw dan komen entri fellow bloggers.. up entri at least 2-3 times a week..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.