Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum .

sedihnyaa hari ni..tiba-tiba traffic blog aku jatuh..

adakah sebab aku tak da mood menybabkan blog aku pun orang tak mau singgah .

errm.. poyo je kan ayat ni..

tapi serius, traffic tak mcm sebelum ni.. 

ada tips tak wahai blogger hebat abad ni.. hehe

doakan traffic nek balik laa..

takot lak.. bukan kejar traffic tp setiap dri kita ada target yg nak di capai.

once tak capai target, perlu difikirkan utk mengatasi masalah itu kan.

please, i need your help !!

:(

Jom komen dibawah

Comments
4 Comments

4 comments

avatar

dayah bukan blogger hebat tapi satu dayah bole share..rjin2 komen blog2 org lain..walaupun kta x update entry in sya allah blog still x maintain dy punya trafik :)

avatar

lama tak singgah..salam syawal.

avatar

Salam....
Ade bukanlah master blogger tapi mungkin bisa dikit bantu
Walau kita tak rajin update entry tapi kita rajin blogwalking n komen entry sahabat ini bisa naikkan trafic blog
ada saran dari rakan ade 1 hari 1 entry n beri komen 20 blog in 1day bisa naikkan trafic sampai 2000
semoga bermanfaat

avatar

rajin2 bw dan komen entri fellow bloggers.. up entri at least 2-3 times a week..

Click to comment