Banyaknya cerita Hantu !!

Assalamualaikum,

alhamdulillah, telah selamat tiba di bumi tercinta iaitu bumi Malaysia .

semalam smpai di pulau pinang. negeri kesyangan huhu.

as well as u all know, bila balik msia ni memang tak tau nak buat apa kan..

so, belek2 tv ..tgk rancngan tv la kan.. ada yg baru dan ada yg tahun lepas aku dah tgk tpi dok ulang tayang lgi.
CERITA HANTU SERAM ! GAMBAR HANTU SERAM

huh.

tak lupa lak , cerita hantu.

hehe.. yg latest ni pengantin malam kan .

nampak cm best je. korang dah tgk ke ??

ke korang  tak layan cite melayu.

hehe

tapi serius la, aku smpi msia baru dengar perkataan " hantu " , masa kat mesir tak lak org cakap pasal hantu2 ni..

hehehe apa2 pun aku tetap suka balik msia.. huhu

nak enjoy puas2 cuti kali..doakan ye..

sekian,


2 ulasan:

  1. cerita hantu je yang banyak...tak best..

    BalasPadam
  2. Citer hantu melayu tak best. Jepun baru best. Ape2 pun selamat pulang ke Malaysia (ayat poyo k)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.