Penat Shopping !!

Assalamualaikum,

semalam keluar ngan kawan2 gi shopping .

fuhh penat betul laa. stress haha

banyak barang yang nak beli, jubah la mostly.

ni antara jubah2nya . korang nak ke ?? huhu






cantik tak.. hehe *tak beli pun..

nanti aku nak beli tasbih digital lak tuk hadiah Segmen Blogwalking aku .

tapi simple ja la.

tdi aku tgk jubah cantik2 harga lak area RM70 ke RM80 .

ada la yg murah lagi dlm RM 30 cuma kain dia la cam panas je bila kita pakai .

siyes pattern dia cantik gak la . aku sbnrnya tak reti sgt nak beli jubah utk pompuan nii...saja nak beli tuk family . huhu

last2 aku tak beli apa2 pun.. hehe

ok..lah hari ni nak gi repair phone laak..harap2 laa murah jer kena bayar kan.

sekian, wsslam..

p/s: jom join segmen http://kataubaid.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html


3 comments:

  1. Nice sgt jubah dia. Selalu jubah jordan yang lawa2. Tempah ngan orang sane.

    ReplyDelete
  2. siyesly, jubah @ abaya kat sana sgt cantik.
    yang colourful tu mcm kain cotton je.

    ReplyDelete
  3. yang warna warni tuh,, kat sini ada Rm 50 dan ke atas,, kat sana??? memang cantik,, :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.