Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum semua !!

lagi berapa hari lagi nak Ramadhan  ?? jawapannya 4 hari lagi !! kan2

Allahummaballighna ramadhan , aamiinn

setlah beberapa hari tak buka nuffnang,hari ni aku buka.. terkejut aku

terkejut bukan sebab dapat CPUV hahaha tapi sebab nuffnang dah berubah wajah !!

nampak lebih matang skit.. huhu


korang try check nuffnang korang.

jadi macam aku tak ?

over jer kan ubai ni.. ni pun nak update.. hahah

suka hati aku laa..weekkk..

oklah.. setkt ini sahaja yang smpt di update !!

sekian.

p/s : ini link ke senarai peserta segmen blogwalking edisi summer break !!

http://kataubaid.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking_25.html




Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

Nice sharing.. Selamat berpuasa

avatar

Aah la dah lain...baru je kot sebab pagi tadi buka masih yang lama...

Jom join SEGMEN di blog saya....tinggalkan url blog anda di sana...sama-sama kita blogwalking nanti okey :)

http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html

Click to comment