Kot Putih Sebuah Novel

12 Mei 2014

Assalamualaikum ,

hari ini aku nak post pasal sebuah novel yang aku tgh baca .

ehh ubai !!! ko tgh study week laa !!! apsal tak study !!

hehe ni selingan je laa =="

ok berbalik kepada novel tu ,

" Kot Putih " sebuah novel .

ini novelnya !!

sebenarnya aku tak habis baca lagi . dapat aku simpulkan dari petnyaan kepada kawan2

dia mengisarkan sebuah cerita mengenai perjalan hidup pelajar2 perubatan .

tmbahan pula novel ini di tulis oleh mahasiswa/wi sains kesihatan malaysia di jordan !!

huhu * teringin nak buat kat mansoura !!

so, basicly dia about medical student .

mcm mana diorang hadapi exam .

deal dengan doktor , patients lagi.

dan aku yakin mesti ada krisis di tgh2 cerita.

kita tunggu nanti !! bila aku dah habis baca..aku bgi update balik..huhu

ok..lah nak sambung baca ^^

sekian.

1 ulasan:

Kataubaid© .