Kejar Traffic Blog ??

15 Mei 2014

Assalamualaikum !!

aku terbaca satu komen kat fb .

rajin update blog sebab nak kejar traffic kat blog ??

haha aku baca pun rasa nak tergelak..

bukan apa,kadang2 sbb nak kjar traffic blog laa kita menulis.

menjdi satu kemestian utk update supaya apa ??

yelaa kalau tak bersarang laa blog aku ni kang..

aku rasa korang pun sama kaan !!!

hehehe..

salah satu sebab entri kita kadang2 kurang ber info adalah sebab nak dapatkan traffic blog tu sendiri..

dia umpama satu medium utk bercakap di alam maya kan .

sambil menyelam minum air .. cam tak da kena mengena jerr ?? hehe

tips tuk newbies !!

rajin2 update blog utk tambah traffic korang k !! klau dlu aku buat 3 entri satu hri tp tu time cuti laa..tpi bila ada kelas sebgainya..tgk keutamaan tu kat bahagian mana k ^^

selamat mencuba !!


sekian .

p/s : jom klik  --> Tips dari Lisa Surihani !!

5 ulasan:

  1. skrg x rajin nak update blog hehe

    BalasPadam
  2. Dulu rajin nak update sekang kena curi masa nak berblog

    BalasPadam
  3. lain orang lain pulak perangainya kan ... ;)

    BalasPadam
  4. Kalau nak berdakwah dengan menggunakan blog, trafik tu sangat penting.

    Macam mana mesej nak sampai kalau orang tak jengah blog kita, kan...?

    BalasPadam

Kataubaid© .