REMAJA HABISKAN MASA 10 JAM SEHARI UNTUK SELFIE !


Assalamualaikum ..

haaihh..cite selfie lagi hari ni.. hehe

tapi siyes cite nii agak pelik sikit bila tgk tajuk dia..


REMAJA HABISKAN MASA 10JAM SEHARI UNTUK SELFIE !
[ klik untuk pembesaran ]

anyway thankz to OHMEDIA.MY sbb sudi share berita ni..kalau tak aku pun tak tau.

kesnya bila seorang remaja menghabiskan masanya dengan berselfie .

hinggakan sanggup ponteng skola, tak makan semata2 nak dptkan selfie dia yg terbaik.

untuk mengelakkan ketaksubannya itu , dia amik dadah , tp dia di selamatkan oleh keluarganya ..

ermm..apa nak jadi dengan masyarakat dunia *sbb tak berlaku kt msia..

tp malaysia pun akan berlaku cm tu gak kaan..

tp aku pun kdng2 selfie gak.tp tak la smpai nak dpt angle2 menarik.. just for fun je pun.. hehe

apa2 pun..fikir berkali2 sblum membuat sesuatu k

itu je koot.. cukuplaa aku membebel sempena hari jumaat ni.. hehe

jumpa lagi !! choww !!


Entri 28 Mac 2014 diupdate semula pada 12 mac 2017 .

2 comments.. read them below or add one

Seorang Syed Seorang Syed March 12, 2017 at 11:53 AM
hahahahaha macam2 la berita sekarang. dahsyat betul 10 jam.
✿Cik Cappuccino Latte ✿ ✿Cik Cappuccino Latte ✿ March 12, 2017 at 2:11 PM
Buang masa 10 jam untuk selfie ?? Memang kemaruk selfie dah tu.. CCL pun selfie jugak ..tapi tak da la ambil masa sampai 10jam ...

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)