Jack Sparrow lagiii !!!

19 Februari 2014


Assalamualaikum ,

memandangkan cuti aku pun dah nak habis.

bnyak benda juga aku dah cerita kan korang kan.

satu benda yg aku nak share.

aku dah ada movie faveret !!

hahaha

pirate of caribbean !!

msuk ni dah kali 3 aku dok ulang tgk cite tu.

best !!

walaupun macam ketinggalan skit aku nii kan..

tp cite tu menunjukkan kehebatan pirates dan kebijaksanaan jack sparrow 

dgn tipu helahnya.. 

tp niat dia just nak dptkan black pearl kan !!

smpai dia jadi pirates yg di segani..

hehe..

kalau tk tgk lgi, try la tgk mesti syook nyaa !!

skian !!


p/s : jemput join SEGMEN BLOGLIST !!

1 ulasan:

Kataubaid© .