Jenis-Jenis " Gelak " di laman Sosial

Share:

Assalamualaikum

sapa pengguna tegar laman sosial ??

tak kira la fb , twitter , friendster * ada lgi ke yg guna ?? hehe

dan sbgainya.. ke kat blog kerr..

ce like page Kataubaid.. hehe

skrng bnyak btul words2 baru dan short form yg di guna pakai..

tp hari ni aku nak focus on " gelak di laman sosial "
t kita sembng benda lain lak..hehe

" hehehehe "

" hahahahaha "

" kekekeke "

" wakakakaka "

" kikikiki "

" kuikuikui =.=" "

" hikhikhik "

" hikhokhikhok "

ni yang aku dpt kesan laa..klau ada lgi.. korang share ngan aku eh.. kat bawah ni..

bila baca balik, aku pun tersenyum gak hehehe..

kdng2 kita yg guna benda tu , bila nak kata kat org lain..kena batang hidung sendiri.. haaa, amikk koo ..

hahaha..

jom cari lgi benda yg unik kat laman sosial !!! * pm aku deh..ti aku buat entri .huhu 

ni bukan snyum kambing , ni senyum kucing laakk..hehe

p/s:  mcm comel jerr gigi kucing tu.. hehe.. korang komen kat bawah yerr.. lama tgk cm sunyi jerr..

2 ulasan: