Aku Suka Menulis

22 Disember 2013

 Assalamualaikum ,

haiii korang !!! sihat ka ??

alhamdulillah.. mcm comel jerr kan korang buat muka cm tuh.. hehe

aku tak tau nk tulis apa..tp hati kuat suruh aku tulis..so, aku tulis jer laa yer.. huhu

ok.. spnjng minggu nih.. mcm2 benda berlaku.. dan bnyk juga aku belajar benda2 baru..

tak penat ker ?? bak kata senior " memang penat , tp penat itu yg kita cari "

huhu.. seronok dpt senior2 yang gempak2 dalam pemikiran.. doktor bukan sekdar jasad tp roh juga..

smlm habis satu program..bnyak benda yang aku kena check balik...sbb bnyak btul benda2 yang terlepas pandang..

itu yg aku belajar.. cm melalut jaa kaan.. 

ok.. back to the title.. aku suka menulis.. 

menulis bukan semata-mata menggunakan pencil tp menaip di keyboard juga adalah menulis..

kdng2 aku suka merapu jaa.. bila kita menulis.. kita akan dpt idea2 baru yg boleh di ketengahkan..

org ckp , klau menulis dpt inspire org lain tuk jadi lebih baik..

tp kalau penulisan aku nih.. mcm memudaratkan korang jerr... hahaha

ada org dia jenis senyap..tp once dia menulis.. kdng2 org tak sangka..btul ke dia nih mcm nih..

kan2..mata pena lebih tajam dari mata pedang. mampu menebus hati manusia hingga ke dalam..

ok..dah nak msuk jiwang2 dah nih.. better kau stop ubai..t ke laut gak entri ko nih.. t lemas d tgh laut giitu.. huhu..

ok..choww..

alaaa..dah habis kerr... :3


sekian, xoxo :P

p/s : PERHATIAN !! segmen bloglist dah di tutup k.. segala penyertaan tak akan dilayan.. jumpa januari nnt.. :)

1 ulasan:

  1. Teruskan menulis.....ilmu yang bakal kita tinggalkan..saham akhirat,

    BalasPadam

Kataubaid© .