Study oh study !!




ASSALAMUALAIKUM !!

Cuti hari raya dah habih, smua kwan2 aku pun dah msuk U msing2.. cuma aku jer yg tinggal kat sini..aku mungkin strt balik bulan 10 nnt..lmbt lgi laa..hehe

cm na ngan kawan2 yg lain, da yg jdi fasi tuk adik2 junior laa..yg dah strt kelas sibuk dgn kelasnya..aku lak dok atas katil lgi..hehe.. aku nk buka buku pun sow skit..doakan aku k.. hehe..

good luck tuk kawan2 aku yg akan smbung medic kt msia  sperti faisal , Yuhanis ,kak lin dan da la beberpa lgi ..smoga korng berjya dpt smbung kt sini k..ingt jdi doktor utk ummah..korng product mesir , make sure kwan2 medic msia pun boleh jdi doktor yg hebat2 cm doktor mesir utk memartabatkan nilai2 islam dlm profesion kedoktoran insyaallah..jumpa lgi yer !! huhu

sedeh lakk.anyway rezeki aku kt sna..korng kt sini..tk mustahil klau aku akan uikut jejak korng nnt..hehe..doa yg terbaek tuk aku k..huhuhu




p/s : korang tahu tak , bila time hri raya kan, da doktor yg tk balik raya sbb bertugas di hospital..jom tgk pngorbanan diorng smsa kita sibuk dgn hari raya..tuk med student , we are next k !! good luck !! huhu

campaign image

4 comments:

Powered by Blogger.