Senyum Selalu ^_^

15 September 2013

Assalamualaikum !!

cm na korang hari ni ?? mesti best sbb cuti kaan..hehe.. tk pe laa..

tdi aku gi shopping complex kt sini..bila sibuk2 beli2 barng ngan family aku..penat laa juga..smpai2 kt kaunter jer.. tgk cashier kaunter tu senyum jerr melayan pelanggan shopping complex yg mngguna kan kaunter dia..

ttb jer penat pun hilang ...seronokk jerr bayar kt kaunter cm tu..ttba jer aku termuhasabah sndiri..esok2 ni bila aku dah kerja..n i have to treat my pesakit nnt mesti aku kena buat cm tu gak..sbb snyum itu sendiri ada penawar tersendiri tuk merawat penyakit..

bukan doktor jer kena senyum tau..semua kena snyum..bru laa hidup bahagia..masyarkat harmoni huhu..tk caya..jom tgk gambaq2 niee..korang tersenyum ke tak..tgk dngan tenang..huhu








so , cm na ?? best taak ??? hehe..senyum selalu !!!

p/s : hehe...senyuman itu sedekah !! esok nk buat borio strawberry laa..huhu..sedaap woo...nk try tak ??      [ KLIK SINI ]...tp strawberry nk cari kt naa  ?? hehe..tukaq ngan  benda len laa..pisang ker pun boley laa..huhu

4 ulasan:

Kataubaid© .