Kuasa Twitter !!

Assalamualaikum (^_^)v

selamat pagi !! , hari nie aku bngun lagi awal laa..kihkihkih..

sejak dua tiga menjak nie , aku suka sgt update info2 a.k.a statement merapu pun ada kt twitter..hehe..
twitter ni best juga laa..klau korang tak da lagi meh aku nk habaq..dia punya TL pon tk serabut sgt ..cuma latest version tuk twitter ni ada tali biru .

Tali Biru yang mengikat conversation..hehe..korang yg ada twitter mesti faham..jap aku cari gambar ..


haa..tuudiiiaa..bila da line tu..kita boleh baca conversation kawan2 kita...and at the same time , diorng pun boleh buat cmtu dekat kita..

dlu tk da skung bru ada..so,kena hati2 laa kan..hehe..anyway aku prefer twitter klau nk melalak ker nk komen org ke apa2...sbb twitter nie tk ramai sgt..privasi ada skit..hehe.. facebook laak..dah beribu friends dah..tp bukan kenal smua pun..hehe..tp best gak da friends ramai2 nie..boleh muhasabah balik hubungn kita dengan manusia..huhu..

kalau yg bru nk buat twitter tuh.[ KLIK SINI ] utk ke link twitter tu k yer..klau korang nk letak kt blog lak [ KLIK SINI ] ...haa..senang jer kan...selamat mencuba !!

p/s : dlu aku pun tk cekap bertwitter..tp skung dah ok dah..bila ada kawan2 yg guna twitter..so, aku dpt bljar ngan diorng..hehe..bak kata org..ada geng laaa katakan..huhu.. jemput smua like page blog nie k , t ubai update info2 yg menarik kt page tu k !! huhu jgn lupa follow twitter ubai gak hehe..

klik picture nie..^_^

2 ulasan:

  1. nak follow laa.! hehee
    aah tahu takpe..
    semenjak 2 menjak 3 menjak nie ade pulak si tali biru tuu, hohoo
    Best jugak dekat twitter boleh update bnyak2x org pun x marah :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..thankz yaa follow ubai..huhu..

      membebel kat twitter pling best..hehe

      Padam

Dikuasakan oleh Blogger.