Comments

Followers

Berita Terkini : Mesirku Berdarah lagi

Assalamualaikum kawan2.. hari ni ada berita lagi sedih.. Mesir ku berdarah kembali.. pagi tdi waktu mesir.. rakyat mesir di tembak atas a...


Assalamualaikum kawan2.. hari ni ada berita lagi sedih.. Mesir ku berdarah kembali..

pagi tdi waktu mesir.. rakyat mesir di tembak atas alasan menutup jalan raya.. tp sebenrnya mereka ditembak sbb mereka mnyokong presiden mereka yg SAh iaitu Dr.Mursi. Sebaliknya , penyokong pemerintahan smentara yang di tadbir oleh as-sisi yg berkumpul semula di medan tahrir atas pemintaan as-sisi diberi layanan istimewa.

mereka diberi makanan oleh pihak tentera..malah di sana juga terdpt ramai pihak tentera bersama2 mereka. aku melihat ini bukan sebagai menentang Dr. Mursi semata-mata.. mereka menentang islam sebenarnya. Sebab pa aku ckap macm tu..susulan kejatuhan Dr.Mursi tempoh hari. Pemerintahan sementara telah menutup sempadan rafah yg sebelum ini di buka seluas luasnya ktika pemerintahan Dr.Mursi. Selain itu , penangkapan pimpinan ikhwanul muslimin juga menunjukkan bahawa mereka tidak suka kan IM .. kalau niat diorang baik , diorang tk kan tangkap pmimpin2 itu..sbaliknya segera melakukan piliharaya presiden kalau diorng tk puas hati dengn Dr.Mursi

sedih , kecewa dan patah hati..tu je yg aku mampu bgtau kt sini..walaupun aku baru setahun kt mesir..tp mesir dah jdi mcm negara ke-2 aku..entah knpa..bila tny kawan2 yg len pun sama..mungkin sbb ALLAH dah ckap dlm Alquran "masuk lah kamu dalam negeri mesir ,Insyaallah kamu akan aman "

Aku yakin dengan Kata2 ALLAH..insyaallah , mungkin masa kemenangan mutlak tu belum tiba..jom,bnyakkan berdoa kpada keluarga2 kita di sana tk lupa anak2 msia yg masih di sna..menghabiskan baki tahun pengajian..doakan kami smua berjaya dengan cemerlang..Insyaallah..(^_^)v

ok..kat bawah ni da sedutan2 yang aku amik dri sumber2 yg boleh dipercayai k..

korng baca laa pa yg berlaku pada hri ni 27 /7/2013









sorry la kalau tk clear..korang like page yg aku bg tu..insyaallah..lebih mudah dan lebih cepat korng dpt update..

p/s : follow me , i follow back.. hehe.. share kt kwan2 kita yg lain juga k..syukran ..

COMMENTS

Nama

#ahlanjunior,3,#mesir,6,#travelogkataubaid,46,2017,3,2018,1,8share,4,AF Megastar,3,Affiliate,15,air asia,2,AJL 30,2,ajl 32,1,AME 2016,1,APM,1,APO 2016,2,artis,182,Automotif,21,bajet 2016,2,banjir,2,Bank,13,Ben ashaari,2,Benci,2,bercuti di Australia,2,Berita TErkini,6,Biasiswa,1,Biodata artis,174,biodata ulama,3,BISNES,4,Blog Review,25,Blogger,32,bloglist,2,blogspot,4,Bola Sepak,5,Budak Universiti,3,Bulan Puasa,14,Cara langgan Netflix . Plan Netflix untuk Pelanggan,1,Cara mudah buat magic .,1,Catatan 2017,1,CELCOM,4,cendol terbaikk,1,cerita,6,cerita Hantu,12,cerita seorang pak cik .,1,Changsha,1,China,1,cikgu,2,Cinta,9,cinta teruna kimchi,1,cktaman,1,clever girl,2,cuaca panas,1,cuti sekolah,3,Cuti-cuti,5,CUTI-CUTI 2016,1,Deklarasi Anti Najib,1,DFKL 2016,1,Digi,1,dilwale,1,Dosa vs Pahala,1,drama,165,Drama alif imani,1,drama anak ke 5,1,drama anakku diva,5,drama assalamualaikum cinta,2,Drama Bodyguard,1,DRAMA CIKCINDERELLA ENCIK TENGKU,3,drama cinta 100kg,4,drama cinta 11 syarat,1,drama cinta hati abah,3,drama cinta si wedding planner,4,drama cinta teruna kimchi,3,drama dawai Asmara .,1,Drama Demi Cinta Ain,2,drama dia semanis honey,2,drama duda terlajak laris,3,Drama Imam mudaku romantik,1,drama inikah cinta,3,drama isteri vs tunang,2,drama jasmine,2,drama kak mar,2,drama keluarga pontimau,1,drama ktupat palas mr handsome,1,drama lambaian ramadhan,2,Drama lara terindah,1,drama mak cun 2,2,drama Married tapi benci,3,Drama Melayu,8,drama memori cinta suraya,1,drama menantu ting tong,2,Drama mr boss miss stalker,1,Drama Mr tanda soal,4,drama sayangku kapten mukhriz,1,drama seindah takdir cinta,1,drama sekali aku jatuh cinta,1,drama Sha dan Shah,1,drama Shadan Shah,1,Drama Suami Tanpa Cinta,1,Drama tundukkan Harraz Naufal,3,Drama tundukkan playboy itu,3,Drama uda dan dara,3,ds Anwar Ibrahim . Perdana menteri ke 7 !,1,Ds Najib,1,Duit Online,1,ebook,5,Eksperiment Cinta,1,EPL Standing,1,erma fatimah,1,fafau,1,FAIZ sUBRI,1,Fakta Menarik,4,FAM,3,filem,9,Filem ANgin cinta,1,filem langit cinta,2,fiqh perubatan,1,Fizie Hotfm,2,Follower,1,Food Review,7,Format LAPTOP,1,fyn jamal,1,gadget,22,Gambar,56,gambar-gambar Mesir,3,gegarvaganza,15,Gema Gegar Vaganza,2,gempak superstar,1,Giveaway,11,GOPRO CONTEST !,1,Green Tea,1,Gua Musang,1,Hadiah hari Guru,1,Hadiah Hari Guru 2017,1,Handphone,6,Hantu,11,Harga Minyak,1,Harga Minyak .Minyak Petrol,5,Hari Raya,1,Hari Sukan Negara !,2,Hari Wanita,3,Harimau Malaya,2,Hartanah,2,hati,1,hati yg hilang,1,Heliza,1,Hiburan,2,Highland tower,1,Hipster,1,histat.com,1,Honor 7,1,hotfm,6,hujan ais,1,Imam kena tampar,2,Imam masjid negara,2,INFO,4,Info Semasa,1322,Info terkini,8,Ingat,1,INSIDEN Mina,1,instagram,1,insurans,9,Internet Murah,3,Iri hati,1,Islam,4,Isu semasa,3,Jana wang dari rumah,1,janna nick,2,Jantan,1,JDT,8,Jenis-jenis kawan,2,JEREBU,5,JEREBU di Pulau Pinang,1,Jihyo,1,Jpj,1,Juara Parodi,3,Jumaat Terakhir 1436H,1,Kak Mar,2,Kalender Hijrah 1437H,1,kataubaid,2,kau aku kita,1,kawan,1,kedai makan,3,Kelab blogger Ben Ashaari,3,Kelebihan Netflix,1,keluarga,1,Kemalangan Ngeri,1,Keputusan Af 2015,1,kerja,2,kesihatan,14,KHK,1,kilauan emas otai,1,kisah seorang ustaz,1,KITKAT GREEN TEA,1,Klikjer.com Affiliate,1,Koleksi Doa,3,Komedi,1,koolfm,1,korea,7,Kren Jatuh,1,krisis MB Kedah,3,kucing,5,kwangsoo,1,lagu,3,lagu janam-janam,1,Lagu ost hello mr.perfect,1,Lagu tema/Ost,3,lAPTOP,1,Larangan azan di negeri pulau pinang .,1,Lawan Virus !,1,Lazada,20,lee min hoo,1,lego,1,Lelaki,7,lelaki seksi,1,LEPAK dalam kamus oxford,1,letak jawatan,1,liga super 2016,1,Lirik lagu,22,live streaming,37,Liverpool,1,livestreaming maharajalawak mega 2016,3,liza dan ikhwan hot fm,1,Lyssa faizuren . kelabblogggerbenashaari,1,Lyssasecret.com,1,magic sim,1,maharajalawakmega,4,maharajalawakmega2016,7,Mak Cun,2,Makanan,14,maklumat kerjaya,11,Malaysia,3,Malaysia di serang !,1,Masjidil Haram,1,mat lutfi kawin,1,Mati,1,maxis,2,medic,1,Mencari Sinar Kehidupan..,1,mentor,2,Mentor Milenia,3,Menu Pelik,1,Merdeka,6,MH 370,3,Mialiana.com,2,Microsoft,1,Mira Filzah,1,motivasi,1,Movie,3,MU2015,1,Mufti,1,Murid Sekolah Hilang,1,Musim Durian,1,musnahkan handphone,1,MYCYBERSALE,2,nasihat,1,netkl,2,Newbie,1,Niaga Affiliate,2,nisfu sya'ban !!,1,Nora danish,2,nostalgia,1,Novel cinta,2,nuffnang.com,1,Off autoplay video di facebook .,1,Ogos,1,ola bola,1,ost drama cinta si wedding planner,1,Ost drama tundukkan playboy itu,1,pak cik ahmad,1,Pakatan Harapan,1,Panduan,106,Panduan MUET !,3,Panggilan Hangit,1,Penang,1,Penang Fa,1,Pencetus Ummah,2,penutupan sekolah,1,penyakit sombong,1,Perangai orang kita,2,perempuan,5,Perjanjian Perkongsian Trans Pasifik .,1,pETRONAS,1,petrosains,1,petua kuruskan badan,1,PIALA MALAYSIA 2015,1,Polis Evo,2,politik,1,prayforjakarta,1,PRESIDEN FAM,1,Produk,2,profil kataubaid,1,Pulau Pinang,3,Putrajaya berhantu,1,radio,1,Ramadhan,10,rashid,3,raver dance malaysia,1,Raya Haji,1,Resepi,44,Resepi jimat,2,Resepi Sambal Belacan,1,Review,20,Review : 100 plus Orange,1,Rindu awak 200%,1,Runningman .,12,Saham,1,SALAM AIDILADHA,1,sales,3,sam nak kawin,1,Sambung Belajar,1,samsung .,1,Samsung S6 edge,1,Say No to Valentine day,1,segmen,12,Segway,1,sekolah,1,Sekolah terbakar,1,Senyum,1,sepahtu reunion,1,SHOPPING,6,sinopsis,7,Sinopsis Drama Kak Mar,1,sinopsis filem tulus ikhlas,1,Siti nordiana,1,Software .,1,solat terawih,1,Sperm,1,spiderman kuning,1,stress,1,suami tempat simpan rahsia,1,Suamiku Encik Sotong,1,sukan .,34,SuperSpontan 2016,1,superspontansuperstar,2,SYURGA,1,tahfiz muda,1,Taiwan,1,Takwim Solat,1,tambah follower blog,1,Tarikh Raya Haji 2015,1,Tawaf,1,Tazkirah,167,Teknologi,10,tempat makan,14,tempat menarik untuk bercuti,5,Tersuka tak sengaja,2,Thaisty,1,Tidak,1,tips bercuti,2,tips jaga hati,2,Tips lulus ujian memandu,1,Tips untuk kurangkan berat badan,2,Tips UPSR . tiket percuma Air Asia,1,Tips-tips,230,tips-tips belajar di mesir,4,Tips-tips blogger,40,tips-tips laptop,3,Tips-tips mengatasi masalah jerebu .,1,TPPA,1,Transfer Player 2015,1,Travel,81,TRENDING 2015,1,Tuan Anas Mikael,2,Tutorial,31,TV3,4,up follower,1,UPSR,1,vincci,1,Viral,362,Waktu Solat,5,Wanita,2,whatsapp,2,White Coffee,1,wilayah,1,WWWOW Awards,1,Xpax,1,yanty.my,1,Youtube,1,Zoo negara,1,
ltr
item
Kataubaid©: Berita Terkini : Mesirku Berdarah lagi
Berita Terkini : Mesirku Berdarah lagi
https://1.bp.blogspot.com/-_tRe9HvIBd0/UfN_i1i9FpI/AAAAAAAAD6U/51TeQIhYbr8/s640/mes.png
https://1.bp.blogspot.com/-_tRe9HvIBd0/UfN_i1i9FpI/AAAAAAAAD6U/51TeQIhYbr8/s72-c/mes.png
Kataubaid©
http://www.kataubaid.com/2013/07/mesirku-berdarah-lagi.html
http://www.kataubaid.com/
http://www.kataubaid.com/
http://www.kataubaid.com/2013/07/mesirku-berdarah-lagi.html
true
3382065272023656975
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy