Mencari hati yg hilang..

Assalamualaikum.. pa khabar warga blogger..huhu

aku tk tau laa sbb paa sjak aku balik umah niii.. aku malas betul nk update blog ni..entahlaa.. mungkin aku dah tk da idea nii...tp aku still cuba nk buat perubahan dlm blog aku ni.. hehe.. bru ni aku nk tukaq something kt template nii.. tp aku tk tau cm na nk expand template dia.. aku nk buh button like kt post aku..mcm dlu2 yg aku buat..tp blogger ni dia dah update yg bru..so, aku pun dok tercari2 laa benda tu..sapa2 boleh tlong tak ?? klau tau cra nk buat..komen ya.. tlong tau..kdng2 frust juga..ingt nk move on jer.. tp tk smngt laakk.. hehe..


Anyway alang2 dah nk buat post ni kan..nk tny juga kat hgpa..wapa hari lgi ramadhan nk mai eh ?? 19 ke 18 hari lgi ni ?? haaa.. cepat2 yakinkan diri andaa.. klau hri ni 18 hri lgi laa.. sat jaa kan... dlu 3 bulan kmudian 2 bulan n then sblan..skung tinggal belas2 hri je lagi..

jom2 buat persiapan..mcm nk exam lakk kan..sbenarnya, memang nk exam pun..msa bulan posa laa..kita kna exam mata..jgn tgk mcm2.. exam perut..jgn mkn di siang hariii.. dan pelbagai2 lgi..bila dah lpas exam..akan ada graduation day..iaitu 1 syawal.. hari rayaa..

tpi yg nk ditegaskan kt sini..kita mesti smbut rmadhan dgan meriah berbanding dgan syawal..sbb Ramadhan adalah bulan yg mna..kita akan dapt pahala yg berlipat2 kali gnda..bulan yg mna smua manusia jdi baik..insaf..memikirkan makhluk ALLAH yg lain..saling membantu ntara satu ngan lainkan..hebatnyaa bulan Ramdhan..

samalah kita amik ibrah dri bulan ramadhan nnt.. good luck n jgn lupa nisfu sya'aban yg nk mai nii.. k..antra malam2 yg ALLAH tk tolak doa hamba dia adalah pada malam nisfu Sya'ban k..doa2 bnyak..doakan aku juga yer..hehe..

ok lah..korng.akhirnya boleh juga nk buat post kan.. hehe.. nnt kita jumpa lgi.. sapa2 yg boleh tlong aku psal expand template tu kan.. bgtau k..hehe..thankzz.. jumpa laaggiii... !!

Assalamualaikum..

No comments

Powered by Blogger.