Adha di Bumi Mansoura.

Assalamualaikum.. pa habaq smua ??

alhamdulillah.. hari aku bru abih exam..sehari je pun exam..cm na exam ?? ermm..tgk result je la nnt.. hehe..syukur kepada ALLAH sbb still bg kita pluang tuk hidup di bumi Allah ni..alhamdulillah..
baru2 ni kita smua umat Islam menyambut aidiladha, Salam aidiladha yer..*rsa cm dah lmbt..tpi nk wish jugak la..huhu.. alhamdulillah,kali ni aku beraya di Bumi Mansoura ni..First time raya kt perantauan...best gak la..tapi serius aku rindu lemang!!! waaaa...tk complete raya klau tk da lemang..hehe..

Raya Aidiladha ni gak la, aku bertemu dgan unta2 yg telah dikorbankan huhu..best dpt pegang unta..huhu..lembut je bulu dia..dah dpt gak mkan daging unta..huhu..alhamdulillah,Hari raya tu, kami solat aidiladha kat masjid di sini, n then lepas tu trus dengan aktiviti korban..kami melakukan korban 3 ekor unta dan 4 ekor kambing..alhamdulillah..my first experience dlm melapah..huhu..akhirnya, kemudian diikuti dgan jamuan SOUL yg dilakukan di Universiti Mansoura yang dianjurkan oleh MedicMesir.

Time SOUL ni, dpt gak bertemu kwan2 Pre-Med kat UPM haritu yang telh berpisah kerana berbeza Universiti..walaupun tk jumpa smua..tpi terubat juga rindu di atas tiket persahabatan kerana Allah..lepas tu , kami smua focus tuk mid term exam..huhu..alhamdulillah, selesai juga exam tu..doakanlah aku berjaya..

skung korang usha2 la gmbar yg smpat aku amik ni yer..huhu..jumpa lagi..

kwan2..
 
 menanti korban..huhu
 unta 
 unta tuk korban
 lagi unta
 cari yang mna satu aku...huhu
 kabus di mansoura..
 JOM mumtaz
 hensem tak..ngee..
 solat adiladha
bunga...huhu\

cm na ?? best tak ?? ok lah.. harap ampa smua enjoy k..insyaallah jumpa lgi nnt..doakan aku k..

^^
assalamualaikum
sekian,
wassalam.. ^^

No comments

Powered by Blogger.