Daiyan Trisha Dedah Punca Tersingkir Minggu 4

 Seperti ramai yang sudah tahu, minggu ke 4 the masked singer malaysia 2023 menyaksikan ikan emas tersingkir. Kita juga sudah tahu siapa di sebalik topeng tersebut yang mana Daiyan Trisha adalah identiti di sebalik ikan emas.


Bila Wartawan tanya daiyan mengenai punca dia tersingkir minggu ini. Daiyan berkata adalah mungkin klu klu yang sudah banyak terkeluar kepada juri menjadi sebab daiyan tersingkir.


Daiyan Trisha Dedah Punca Tersingkir Minggu 4



Daiyan juga berkata dia mula cuak bila juri mula kenal suara dan teka dengan betul.


' First week tu semua tak tau teka. masa tu happy lah sangat kan. tapi bila minggu kedua orang dah mula teka dengan betul. goyanglah sikit. heee "


Daiyan juga berkata individu yang terdekat yang tahu dia ikan emas adalah team dia sahaja.


' saya punya team sahaja yang tahu saya ikan emas.'


Daiyan juga menggunakan alasan ada kerja apabila ditanya mengenai kemanakah dia menghilang apabila ada tugasan bersama dengan the masked singer malaysia 4.


Ketika ditanya mengenai kostum cantik ini bagaimana perasaan daiyan bila memakainya.


' berat dan mula-mula tu rasa claustrophobic. Daiyan memang ada claustrophobic tu. tapi dah lama tu makin ok." 


Ditanya juga siapakah yang Daiyan kenal dalam the masked singer malaysia musim ini. Daiyan dengan pantas mengatakan Hun Hakeem yang pakai kostum Roti John tu. Daiyan kata obvious sangat dah tu. hehe


Siapa pula yang akan meninggalkan pentas minggu ke 5 nanti ? sama-sama kita nantikan.


Previous Post Next Post