Jom Undi Peserta Allstar Gegar Vaganza Kegemaran anda Minggu 10

Jom Undi Peserta Allstar Gegar Vaganza Kegemaran anda Minggu 10. Selalunya aku buat poll dekat facebook ja kan. jadi kali ini aku nak buat kelainan sikit sempena minggu ke sepuluh hari ni. Jadi aku buat poll dekat blog kataubaid yang selalu menjadi tempat fans gegar vaganza lepak. 


Jom Undi Peserta Allstar Gegar Vaganza Kegemaran anda Minggu 10




Dalam sesi vote yang lalu, Tomok menjuarai minggu tersebut dengan undian yang paling banyak diterima tau. agak-agaknya, voting kali ini macam mana ya.

Siapa pula yang akn menjadi juara fans paling ramai?

jom vote!

Caranya mudah jer, korang klik peserta pilihan korang yang ada dalam poll di bawah ni ya. Nanti esok pagi aku update siapa dapat undian paling banyak ya.

Kalau ada masalah dekat vote ni, korang komen dekat facebook kita ya.



Survey Maker


Previous Post Next Post