Jom Undi Peserta Allstar Gegar Vaganza Kegemaran anda

 Jom Undi Peserta Allstar Gegar Vaganza Kegemaran anda. Selalunya aku buat poll dekat facebook ja kan. jadi kali ini aku nak buat kelainan sikit sempena 11.11 hari ni. Jadi aku buat poll dekat blog kataubaid yang selalu menjadi tempat fans gegar vaganza lepak. 


Jom Undi Peserta Allstar Gegar Vaganza Kegemaran anda



jom vote!

Caranya mudah jer, korang klik peserta pilihan korang yang ada dalam poll di bawah ni ya. Nanti esok pagi aku update siapa dapat undian paling banyak ya.

Kalau ada masalah dekat vote ni, korang komen dekat facebook kita ya.




Survey Maker



Previous Post Next Post