Kak Lina Pom Pom Tarik Diri Dari Allstar Gegar Vaganza

Kak Lina Pom Pom Tarik Diri Dari Allstar Gegar Vaganza. Sambungan daripada kisah di komen pedas oleh netizen selepas konsert pertama gv10 baru-baru ini. Kak Lina atau Elly Mazlein tampil hari ini memohon maaf dan membuat satu kenyataan yang mengejutkan kita semua sebagai penggemar rancangan gegar vaganza.


Kak Lina Pom Pom Tarik Diri Dari Allstar Gegar Vaganza




Adakah disebabkan komentar terlalu pedas sehinggakan kak lina atau kepom mengambil keputusan drastik undur diri dari gv kali ini. adakah ia benar berlaku atau sekadar gimik untuk konsert minggu depan?


Kenapa kak Lina Pom Pom Tarik Diri Dari Allstar Gegar Vaganza?



Menerusi menerusi hantaran terbaharu di akaun Instagram elly mazlein sendiri


“Assalamualaikum smua ..

Selamat pagi .. moga kita smua dlm keadaan yg baik² ya


Selepas Kak Lina membaca kesemuanya .. ya kak lina baca semua komen² anda šŸ™.. sudah masanya kak lina tidak perlu ada di GV demi menjaga hati anda & semua pihak.. kak lina meletakkn kesemua kesalahan pd diri sendiri.. Niat kak lina utk mnghiburkan,tp lain pulak jadinya.. buat semua org x berminat nak tgk GV pulak .. sekali lg kak lina meletakkn kesalahan pada diri sendiri


Ya Rmi yg mencari rezki di GV


Demi kebaikan smua pihak , kak lina x akn muncul lagi d GV .. minta maaf segala kekhilafan ya .. kak lina x bermaksud apa² .. mmg nak mnghiburkan..


Jaga diri ya semua .. tq diatas segala kemanisan yg kak lina rasa sblum ni .. terima kasih byk²


InsyaAllah Elly Mazlein akn mengantikan kak lina di GV nnti


So I'll sign off


Jaga diri smua

-Kak Lina Pom Pom-

Komen aku mengenai kak lina yang tarik diri


Seperti kita tahang gegar vaganza memang ada fan base yang ramai dan sangat cerewet apabila ada sesuatu yang tidak kena dengan gegar vaganza. Jadi mungkin teguran itu untuk penambah baikan untuk next minggu. 

Aku tak tahu korang komen apa sampai kak lina buat keputusan macam ini. tapi kalau boleh beri peluang untuk improve minggu depan pula. Sebab musim masih panjang kan. jadi ada posibility untuk kak lina makin serasi dengan GV adalah tinggi. 

Takperlu nak kecam bagaikan. anyway Welcome Elly Mazlein!!!

Previous Post Next Post