Gadis KOL merupakan sebuah telefilem baru yang ditayangkan di Astro Citra pada 2 Januari 2023. Telefilem ini juga dibintangi pelakon hebat seperti  Fikry Ibrahim dan Shalma Ainaa. Bagi yang tak tahu KOL adalah singkatan kepada Pemimpin Pendapat Utama, yang juga dikenali sebagai "pengaruh" di negara-negara Barat. Pemimpin pendapat utama ialah jurucakap, duta jenama atau pemimpin pemikiran. Mereka dilihat lebih penting dan relevan daripada media massa kerana mereka mampu berhubung dan berhubung dengan khalayak mereka.


Telefilem Gadis KOL


Sinopsis Gadis KOL

Telefilem ini mengisahkan seorang gadis bernama Piah. Dia mula terkenal selepas video memasaknya bersama dengan neneknya menjadi tular di sosial media. Kemudian Piah mendapat tawaran menjadi K.O.L di sebuah company di KL. 

sejak itu kehidupannya mula berubah. apakah yang berlaku kepada Piah? sama-sama kita saksikan.

Info DAN pelakon gadis KOL

Telefilem ini di siarakan pada hari Sabtu, 28 Januari 2023 pada jam 10 malam di Astro Citra. Ia merupakan arahan Dharma Nasution dan dibintangi ramai pelakon hebat seperti;

Fikry Ibrahim

Shalma Ainaa

Didie Alias

Luqman Hafidz

Raja Azura

Tak sabar pula nak tengok telfilem ini. Ramai peminat fikry ibrahim yang menantikan karya terbaru daripada beliau. mesti best dan selamat menonton.


Previous Post Next Post