Sinopsis Drama Aku Tanpa Cintamu

Ingatkan lagu Jay Jay rupanya drama baru aku tanpa cintamu yang menjadi sebutan ramai sebab pelakon utamanya adalah Zamarul Hisham dan Bella Astillah. Drama ini akan ditayangkan mulai 15 September ini di saluran TV3.


Sinopsis Drama Aku Tanpa CintamuSinopsis Drama Aku Tanpa Cintamu


bagaimana pula dengan sinopsis aku tanpa cintamu ini? Drama ini mengisahkan tentang Nuha. Dia terpaksa mengembalikan semua wang dan hantaran pemberian Adam. Ia sebagai menebus talak yang diminta oleh ibu adam bernama sarah. Nuha akur dengan kehendak ibu mertuanya itu walaupun ketika itu dia sedang mengandung. 

Apakah yang akan terjadi kepada Nuha dan Adam? Apa pula kesan kepada anak dalam kandungannya itu?

Info Drama

Ia akan ditayangkan pada 15 september 2022 ini dan bersiaran pada setiap hari Isnin hingga khamis pada jam 10 malam. Sebenarnya drama ini diarahkan oleh Emi Suffian dan dibintangi pelakon-pelakon hebat seperti Zamarul Hisham yang membawa watak adam, Bella Astillah pula sebagai Nuha dan Jihaa Sham sebagai lydia.

Selain itu, kita juga ada pelakon seperti Malek Mccrone, Mas Anizan, Eizlan Yusof, Zarynn Min, Khaty Azian. Aku sebnarnya tak sabar nak tengok Zamarul hisham dalam drama ni. Bila legend buat comeback mesti best kan. Selamat menonton.


Previous Post Next Post