Drama Biarkan Ia Pergi Episod 5

Drama Biarkan Ia Pergi Episod 5. Drama ini mengisahkan tentang allisa yang dilahirkan dari keluarga misikin tetapi dia merantau ke Australia untuk melanjutkan pelajarannya. Tak sabar nak tengok drama BIARKAN IA PERGI yang menggantikan drama Tarik Aku Ke syurga yang telah selesai tayangannya.


Drama Biarkan Ia Pergi Episod 5Drama Biarkan Ia Pergi Episod 5

 Tetapi kawan baiknya, Fara pula anak orang kaya dan dia cantik rupa dan wajahnya.

Izani pula tidak menyukai Fara sebaliknya dia menyukai Allisa tetapi dia perlu melawan dengan Haris yang juga sangat menyukai Allisa sejak sekolah lagi.

Zaquan pula mempunyai dendam dengan Elina, kerana perempuan itu sahabat baiknya si Haris membunuh diri. Elina merupakan sepupu Fara. Satu hari dia berjumpa dengan Fara dan ternampak dia tengah berfoya-foya dengan Badri.

Zaquan bertambah marah dan dia cuba mendapatkan maklumat Elina dari Fara tetapi Fara tak mahu kasi tahu sebab nak jaga keselamatan Elina.

Drama Biarkan Ia Pergi Episod 5

👇👇

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Zaquan dapat maklumat yang dia mahukan tetapi ketika itulah dia terminum dadah yang cuba diberikan kepada Fara oleh Badri. Allisa pula dia diminta untuk menghantar baju kepada Elina.

Tetapi dia pula jadi mangsa apabila dia ditangkap sebab disangkakan dialah aelina. Zaquan yang terkena daadah itu merogol Elina tanpa dia sedar. Tetapi FARA memfitnah dan mengatakan Allisa punca perkara tersebut berlaku.

Kemudian, Alissa pulang ke Malaysia dan tidak disangkakan yang dia mengandung. Kerana malu, dia dihalau oleh keluarganya sendiri.

Bagaimanakah kehidupan Allisa selepas itu? Kalau nak tahu, kenalah tengok drama ini sampai habis tau !

Post a Comment

Previous Post Next Post