Sinopsis Drama Tarik Aku Ke Syurga

Sinopsis Drama Tarik Aku Ke Syurga ini merupakan drama lakonan Zul Ariffin dan juga Nelissa Nizam yang akan mengambil slot Samarinda di tv3.

Hanya 28 episod keseluruhannya dan dijangka akan menggantikan drama kerana aku isteri bidaan yang akan tamat tayangannya tidak lama lagi. 

Sinopsis Drama Tarik Aku Ke Syurga


Sinopsis Drama Tarik Aku Ke Syurga!!

Drama ini mengisahkan tentang Zamri yang merupakan seorang anak lelaki kepada Hajah Raudah. Namun begitu satu hari hajah raudah mengatakan zamri adalah anak derhaka.

Hanya kerana tidak mahu berkahwin dengan perempuan pilihan Hajah raudah. Tapi Akhirnya zamri menuruti perintah ibunya itu.

Berkahwin dengan Zara adalah satu tugas besar dalam kehidupannya. Dia tidak melayan zara sebagai seorang suami kepad isterinya.

Rupanya Zamri mempunyai tabiat buruk.

Zara dapat teka kenapa suaminya berkelakuan sedemikian. 

Ricky yang merupakan seorang lelaki merupakan kekasih gelap zamri. Dia nekad mahu memisahkan zamri dan zara. dia pergi jumpa bomoh tau!

 Dia mengugut untuk menviralkan gambar gambar zamri dan nak calar imej zamri jika dia tau ikut arahan dia. apa yang akan terjadi kepada pasangan zamri dan zara nanti?

Sinopsis Drama Tarik Aku Ke Syurga


Info Drama Tarik Aku Ke Syurga--

Macam aku cakap tadi, drama ini ada 28 episod dan dijangka akan ditayangkan pada awal bulan 7 nanti. ia akan ditayangkan pada setiap hari isnin hingga khamis jam 10 malam.

Drama menarik ini diarahkan oleh malek rahman dibawah produksi creative skill solution. 

Pelakon Drama tarik aku ke syurga..

Barisan pelakon yang terlibat terdiri daripada Zul Ariffin, Nelissa Nizam, Lisdawati, Keith Foo, Izzendra, Ayra Messi, Esma Daniel, Idzham Ismail, Afzan A.Rahman dan Myra Zareil.

Watak Dalam Drama.

Zul arifin melakonkan watak sebagai zamri dan nelissa nizam pula sebagai zara adelia. Kemudian esma daniel melakonkan watak sebagai dato azman.

Lisdawati pula sebagai  hajah raudah dan ayra messi sebagai julia. Pelakon izzendra sebagai natasha. Selamat menonton drama baru ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post