"

Biodata Anna Jobling Pelakon Melur Untuk Firdaus. Pelakon baru yang semakin meningkat naik ini makin dikenali ramai menerusi drama lakonannya iaitu Melur untuk firdaus

Yang menariknya drama ini turut diminati oleh penonton dari Indonesia tau. Makin laku keras lah anna lepas ni kan. 

Biodata Anna Jobling Pelakon Melur Untuk Firdaus


Biodata Anna Jobling Pelakon Melur Untuk Firdaus

Kami kongsikan biodata anna jobling untuk bacaan anda. korang mesti nak kenal dengan lebih dalam kan, jom sambung baca di bawah.

Pemilik nama penuh Anna Ellisa Gustin Jobling binti Abdul Rahman ini di lahirkan pada 14 ogos 2000. 

Anna dilahirkan di Kuala Lumpur. Bapanya merupakan seorang jurutera dan berasal dari United Kingdom. Manakalanya ibunya berasala dari Melaka dan berbangsa melayu. Kiranya dia ada mix blood lah tau.

Anna jobling beragama Islam kerana ibu bapanya adalah muslim.

Instagram : Instagram Anna Jobling.

Karier seni Anna Jobling Yang Ramai Tak Tahu..

Info Penting dalam biodata anna jobling adalah Anna memulakan karier dalam dunia seni dengan menyertai Dewi remaja 2018/2019. Dia satu batch dengan Haneesya Hanee, Zeera Azizi, Aween Ismail dan Arena Lieya.

Dia berjaya mendapat tempat keempat dalam pertandingan tersebut. 

Dia mula berlakon dalam filem pasal kau arahan adrian teh dan untuk drama pula dia berlakon dalam filem one two hantu yang ditayangkan di awesome tv.

Kemudian membintangi drama shah alam 40k dan selepas itu dia berlakon pula dalam filem penunggang agama 2.

terbaru Anna Jobling berlakon dalam drama melur untuk firdaus pulaDia juga pernah menyertai sepahtu reunion live dan Maharajalawak mega 2021 sebagai artis jempuran.

Previous Post Next Post