"

Telefilem Abang Ngah TV2 Penuh Pengajaran. Semalam iaitu pada 14 Mac 2022, sebuah karya Along Kamaludin telah ditayangkan di RTM 2. Bagi aku cerita ini penuh dengan pengajaran buat kita semua. Drama yang mengisahkan tentang seorang abang ngah yang dilahirkan dalam keadaan cacat dan dia tidak disukai oleh ahli keluarganya.


Telefilem Abang Ngah TV2 Penuh Pengajaran.


Telefilem Abang Ngah TV2 Penuh Pengajaran.

Bukan itu sahaja, dirinya sentiasa menjadi tempat lepas geram bapanya sendiri. Walaupun dicaci dan dipukul, kasih seorang abang dekat adiknya dan keluarganya tetap kuat. 

Dia sanggup berkorban demi keluarganya. Fuhh part ni memang sedih bila tengok cerita ni.

Bagi yang tak tahu, antara pelakon utama dalam cerita ini adalah Fareez Fauzi, Sera Melissa, Jaja Iliyes, Dilla Ahmad dan Mubarak Majid. 

Kalau korang belum tengok lagi cerita abang ngah ini, korang kenalah layan ! kalau tidak rugi lah tak tengok cerita best ni.

Previous Post Next Post