"

 Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 3. Selesai persembahan minggu kedua baru-baru ini, jadi sekarang cabaran makin meningkat kepada semua peserta setelah tiada penyingkiran pada minggu pertama. Jadi mereka perlu buat yang terbaik kerana saingan masih terbuka sama ada untuk pusingan seterusnya atau tersingkir pada minggu kedua. Semuanya terletak pada tangan para peserta.

Setiap tahun, ramai di antara kita yang ternanti-nanti apa lagu apa yang akan dinyanyikan oleh para peserta. Betul tak? Jom kita baca Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 3 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.


Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 3




Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 3

 

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau.

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 3 yang mana diorang dapat.

Nabil dan Jihan - SHAKE IT (Taylor Swiift)

1. Aliff Aziz - Kasihnya Laila (Jinbara)

2. Adibah Noor - ALL I ASK (ADELE)

3. Nikki - Semalam (Aina Abdul)

4. Suki - Badarsila ( Dato Sri Siti Nurhaliza)

5. Upiak - Retak (Ella)

6. SA.YA - Better Man ( Bobby William)

7. Aweera - Boneka (Ernie Zakrie)

8. Shidee - Blue Suede Shoes ( Elvis )

9. Bandi Amuk - Nak Dara Rindu ( P.Ramlee)

10. Azan Scan - Ini Rindu ( Farid Hargja & Lucky Resha)

11. Ani Maiyuni - Naluri (Hadirlah Kekasih) - Datuk Nora

12. Fazley Yaakob - Yang Sedang Sedang Saja (Iwan)

13. NICO - Manis ( Dato Zainal Abidin )

Markah dan kedudukan para peserta minggu 1 - MARKAH GV 8 MINGGU 1

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN GV 2021 Minggu 2 - Komen Juri

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2021 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Jihan dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 

 

أحدث أقدم