Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 7

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 7. Semalam telah berlangsungnya minggu ketujuh konsert gegar vaganza 2020. Kami ada kongsikan live streaming untuk tontonan anda semalam kan.Ada satu penyingkiran yang berlaku.

Jom tonton persembahan FULL minggu 7 di sini(klik).


Untuk minggu ketujuh ni, pasti para peserta memberikan yang terbaik dan juga lagu yang mereka nyanyikan itu merupakan lagu mereka. Minggu depan, mereka akan beraksi di pentas suku akhir sudah.

Cepat sungguh masa berlalu.

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 7Juri-juri kita pada minggu ini adalah Dato Ramli Ms, Dato Khadijah Ibrahim dan Juri Jemputan iaitu AD Samad dan Saiful Apek.


Siapakah Top 3 minggu ke 7 ini? jom sambung baca di bawah.

Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 7 

👇👇 

Peserta

Markah

1. OJA 🏆

73.70%

2. ASHIRA

69.70%

3. NORANIZA IDRIS

69.60%

4. YANTZEN

69.00%

5. MUSS

64.50%

6. LINDA NANUWIL

64.40%

7. AYU DAMIT

58.80%

8. CLIFF  UMAR

58.20%

9. AJU SUCCESS

57.80%

 


Peserta tersingkir minggu ini iaitu AJU SUCCESS. "Terima kasih kepada peminat yang sentiasa mendoakan dan menyokong saya. Saya pun tak sangka dapat bertahan sehingga ke minggu ketujuh ini," katanya positif.


Manakala Anugerah Next level Digi dimenangi oleh Noraniza Idris.Satu anugerah baru yang diberi kepada para peserta iaitu ANugerah Bintang Paling Power Miow menjadi milik OJA.


Markah sumber: Astro Gempak.

[ DAH BACA? ] Senarai Lagu Minggu 1 Gegar Vaganza 2020.

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 5Pemenang Anugerah Bintang Cuckoo Healthy Home adalah Linda Nanuwil. Lagu yang dibawa minggu lepas mendapat pujian dari netizen. Banyak tweet menarik di twitter mengenai persembahannya. Memang ramai minat dia kan. hehe

Siapa pula peserta yang akan tersingkir minggu ke 8 nanti? Sama-sama kita nantikan!

Kita tunggu minggu depan ya.

Tolong share ya! 


Previous Post Next Post