Cerekarama Kita Merdeka TV3

Cerekarama Kita Merdeka TV3. Sempena bulan kemerdekaan ini, jangan lupa untuk saksikan telefilem 'Kita Merdeka' yang memaparkan cabaran berhadapan dengan wabak Covid-19. Ia akan disiarkan pada Sabtu, 29 Ogos pukul 10 malam di TV3.


Anda dah tonton cerekaram Maaf dari Khilaf? Kalau belum, jom tonton di sini (klik).


Cerekarama Kita Merdeka TV3

Seperti kita maklum, sepanjang tahun 2020 ini pelbagai cabaran yang melanda terutamanya kepada rakyat Malaysia. Cabaran yang paling getir adalah dalam menguruskan wabak Covid 19.

Jadi cerekarama kali ini menceritakan bagaimana kita sebagai rakyat melalui pengalaman tersebut. Mesti nanti, korang boleh relate kehidupan korang dengan cerekarama kita merdeka ini.


Cerekarama Kita Merdeka TV3Cerekarama Kita Merdeka TV3


Waktu Tayangan : Sabtu, 29 Ogos 2020, 10:00 malam
Saluran Tayangan : Slot Cerekarama TV3
Senarai Pelakon : Azlee Khairi, Elisya Sandha, Fadlan Hazim, Amy Mastura, Riezman Khuzaimi, Rahim Omar, Shiela Mambo, Wilma Muhammad, Keith Foo, Izzendr

Cerekarama Kita Merdeka TV3

SINOPSIS KITA MERDEKA


Diilhamkan dari kisah benar yang berkisarkan seorang Store Manager di pasar raya menangani masalah ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan.
Jangan lepaskan peluang untuk tonton cerekarama menarik ni tau. Lagi satu jangan lupa kongsikan link ini di facebook korang ya.

Terima kasih.

Post a Comment

Previous Post Next Post