Cerekarama Mencari Nur Hidayah (TV3)

Cerekarama menarik,  Mencari Nur Hidayah mengisahkan tentang seorang jejaka yang menjumpai wang yang banyak lalu melarikan duit tersebut. Minggu ini akan ditayangkan sebuah cerekarama yang bakal meruntun jiwa anda dan menggamit emosi anda. Korang dah tengok tak cerita ni? Mestilah kan. hehe sebabnya cerita ini pernah ditayangkan sebelum ini tau..

Antara pelakon utama dalam telefilem ini adalah Beto Kusyairy dan Mustaqim Bahadon tau.

Aku recap balik cerekarama minggu lepas adalah cerekarama aku belum mahu mati. Memang best sebab jalan cerita dia menginsafkan. Gandingan Adi Putra dan Zara Zya memang menjadi untuk minggu lepas.


Cerekarama Mencari Nur Hidayah (TV3)


Agak-agak, cerekarama malam ni best tak? kalau nak tahu, kenalah tengok. hehe

Sinopsis Mencari Nur Hidayah (TV3) 

cerekarama ini mengisahkan tentang Jai. Diaberjaya melarikan wang RM100 ribu milik ketua kumpulan kongsi gelapnya. Ketika melarikan diri daripada buruan orang-orang Payat, Jai melarikan diri ke dalam sebuah kedai. Payat akhirnya menjumpai Jai di sebuah masjid.

Adakah Jai sudah insaf selepas itu? Haaa, korang kena tengok sampai habis tau.

Info dan Pelakon.


  • Waktu Tayangan : Sabtu, 23 November 2019, 9:30 malam

  • Saluran Tayangan  : Slot Cerekarama TV3

  • Senarai pelakon mencari nur hidayah terdiri daripada pelakon hebat seperti Beto Kusyairy, Mustaqim Bahadon, Rosnah Johari, Da'i Hakim, Pablo Amirul, Toy Nizam

Review


Sebenarnya cerekarama ini sudah ditayangkan satu ketika dahulu dan akan diulang siarkan semula pada 22 Julai 2023 ini tau. Aku boleh katakan yang telefilem ini memang lain daripada yang lain. 

kehadiran beto dalam mencari nur hidayah membuat ramai penonton mengalirkan air mata melihat watak yang dibawa tersebut. Bukang senang nak buat penonton menangis tau.

kalau korang terlepas jangan lupa untuk tonton semula di tv3 tau.

Full Episod


Disebabkan drama ini pernah ditayangkan sebelum ini, korang boleh layan full episod dekat bawah ni yer.Selamat menonton.


Previous Post Next Post