Biodata Zamani Gegar Vaganza. Nama Zamani mula menjadi sebutan kembali sejak namanya berada dalam senarai peserta Gegar Vaganza 2018 baru-baru ini. Penuh dengan kejutan, di konsert pertama GV, Zamani sudah berjaya menghuni tangga ke 2 keseluruhan untuk Minggu Pertama.

Biodata Zamani Kumpulan Slam dan Peserta Gegar Vaganza 2018

Kalau kami katakan, persembahan zamani memang terbaik pasti anda akan setuju dengan kami. Juri pun komen positif mengenai persembahan beliau. Anda mesti nak baca biodata zamani kan. jom kita baca di bawah ini .

Biodata

👉  Nama Penuh : Zamani Bin Ibrahim
👉  Tarikh Lahir : 25 mei 1971
👉  Asal : Selangor
👉  Umur : 47 Tahun

Boleh kata zamani ini masih muda kan. baru sahaja berumur 47 tahun. Mesti lepas ni nama dia naik kembali macam zaman muda-muda dulukan. Sebab itu pentas gegar vaganza ini banyak bantu artis-artis yang terkenal dulu kembali mendapat tempat dalam masyarakat.Biodata Zamani slam

Biodata Zamani


Pada 2015, kita dapat berita yang kurang enak apabila Zamani disahkan positif barang terlarang. Sejak itu, dia terus berusaha untuk melakukan rawatan dan akhirnya pada 2016 dia kembali.

Dan pada thaun 2018, beliau kembali menghiburkan peminat secara serius dengan menyertai gegar vaganza.

Sejarah yang lalu usahlah dikenang...

Kita doakan zamani kembali  dengan semangat baru dan pastinya suara yang ada padanya sangat-sangat dirindui oleh peminatnya. Ayuh sokong zamani dan doakannya dalam keadaan sihat dan terbaik.

Previous Post Next Post