Cerekarama Aku Nazmi

Hai~!! Malam ini akan ada satu drama untuk slot cerekarama yang bertajuk Aku Nazmi. Drama ini dibarisi pelakon-pelakon hebat adalah seperti Ayda Jebat, Jay Iswazir dan Sheila Rusly. Cerekarama ini menceritakan percintaan antara Nazmi dan Ilya yang kedua-dua merupakan insan kurang upaya. Aku ak sabar nak tengok drama ni sebabnya jarang dapat tengok sheila rusly berlakon kan. Selalunya, dia sibuk dibelakang tabir jer. kali ini mesti menarik dan best untuk kita tengok drama ni.


Cerekarama Aku Nazmi


Cerita aku nazmi ini akan diulang siarkan buat sekian kalinya pada hari sabtu ini bersamaan 30 oktober 2023. Dapatlah kita melepaskan rindu melihat lakonan mantap Ayda Jebat dan juga Jay sebagai nazmi dalam cerita ni kan. aku kongsikan waktu tayangan cerita ni adalah jam 10 malam di slot cerekarama.

Sinopsis


Sinopsis Aku Nazmi mengisahkan tentang seorang lelaki bernama nazmi. Dia seorang yang kurang upaya. Dia juga meminati seorang gadis bernama ilya yang juga seorang yang bisu.

Nazmi mempunyai perniagaannya sendiri dan dia berhasrat untuk berkahwin dengan ilya. namun ibu kepada ilya tidak membenarkannya.

agak-agak , apa yang akan jadi kepada nazmi ?

jangan lupa tengok drama aku nazmi ini yang akan ditayangkan pada jam 10 malam ini ( 31 Mac 2018 ). Drama ini akan di tayangakn di tv 3 tau. jangan salah channel pulak . hehe. antara pelakon lain yang terlibat adalah Dayana Roza, Fathi Shafie dan Noralbaniah.

Tonton Cerekarama Aku Nazmi FULL
Previous Post Next Post