Biodata Elvina Mohamad Pelakon Drama Seadanya Aku (2020)

Biodata Elvina Mohamad Pelakon Drama Seadanya Aku (2020) |  Hai korang. Sihat ke tu ?Drama yang terbaru sedang di tayangkan di TV3 iaitu Drama Seadanya Aku ini merupaan antara drama yang dibintangi pelakon elvina mohamad. 

Dalam cerita ini, dia digandingkan dengan Zara Zya, Azlee Khairi. Ramai yang cakap cerita tu best. hehe korang rasa? 

Elvina pernah membintangi Drama Mariam Alisa yang rata-rata membarisi pelakon-pelakon baru sebagai peneraju bagi drama tersebut. Dia juga pernah membintangi Drama Shhh... I love You. Berikut Biodata Elvina Mohamad Pelakon Drama Demi Rindumu (2019).




Biodata Elvina Mohamad Pelakon Drama Demi Rindumu (2019)


Seingat korang, drama apa yang dilakonkan oleh elvina yang masih dalam ingatan. Macam aku, masih ingat tak dengan telefilem Kung Fu Kaw yang pernah ditayangkan di tv3. 

Memang best cerita tu dan ditayangkan pada musim tahun baru cina. Drama yang masih korang ingat apa dia? Jom komen dekat bawah ya.

Biodata Elvina Mohamad Pelakon Drama Seadanya Aku (2020)



Nama Penuh : Norazlina Mohamad
Nama Komersial : Elvina Mohamad
Umur : 21 Tahun (2016)
Asal : Teluk Intan, Perak
Kerjaya : Model dan Pelakon

IG : Instagram Elvina Mohamad (klik)

Elvinajuga telah berkahwin dengan Dato' Mohd Haniff Borhan pada tahun 2018. Hasil dari perkahwinan mereka itu, mereka dikurniakan seorang cahaya mata yang diberi nama Karl Mateen.

Sedap betul nama anak elvina kan. Aku rasa drama demi rindumu ni drama yang dilakonkan selepas elvina bersalin dah habis pantang. Patutlah lama tak nampak dia berlakon. 


Biodata Elvina Mohamad Pelakon Drama Demi Rindumu (2019)


Apa pendapat peminat-peminat Elvina Mohamad tentang lakonan beliau ? jom komen di bawah !

Semakin hari semakin bagus tau lakonan Elvina Mohamad ini. ramai juga yang menjadi admire dengan lakonan beliau. Siapa yang tak kenal lagi dengan Elvina Mohamad, apa kata korang share Biodata Elvina Mohamad dekat diorang. Terutamanya peminat Elvina Mohamad.

Sekian.

Oh ya! Jangan lupa untuk saksikan drama seadanya aku yang ditayangkan di tv3 pada setiap hari isnin hingga jumaat pada jam 7 malam tau. 


Previous Post Next Post