MOVIE : INTO THE WOODS


Assalamualaikum ,

haa, ni movie terbaru yang aku tengok . 

dalam entri sebelum aku cakapa ku bagi rate 3/5 je .

overall cite ni best sebab dia musical movie .

banyak gak lagu dia, tapi lagu2 ni sbnrnya dialog yg di lagukan .

yang bestnya cita ni lagi, dia combine cerita2 disney dulu2 contoh dalam movie nia ada cinderella , rupanzel , budak bertudung merah dgn serigala * translatekan ke english , dan ada beberapa lagi.




gambar ni aku amik dari fb dia into the woods .

aku nak cerita pun macam susah sbab dia combine beberapa dalam satu cerita and the end, diorang duduk sekali lepas membunuh monster yg bosa tu .

tarikh tayangan kat malaysia pada : 15 JANUARI 2015

tapi aku dah tgk.. hehe..sbb aku tgk kat pencuriovie huhu

gamba pun ok..

so, selamat la menonton ya !!

Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post