Entri Pertama Aku ??


Assalamualaikum.

tiba-tiba aku rasa macam nak share ngan korang semua tentang entri first aku.

hahaha.. tergelak sakan bila aku baca balik entri aku tu.

entri yg berkisar tentang INERTIA.

masa tu, cikgu fizik aku suruh buat blog fizik. last2 jdi blog ni. 

entri yg bertarikh june 2010 itu memberi aku gambaran mengenai blog baru aku ini.

sebelum tu ,aku dah ada blog dah. cuma password dan email dia tu aku lupa.. last2 yg ingt blog ini je.

jemput lah baca kalau korang minat fizik. hehe


Entri copy paste dari wiki.. hehe..

entri first korang macam mana pulak ?



sekian.

LIKE page aku k ^_^

Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post