Whatsapp vs Telegram !!


Assalamualaikum !!

aku nak ceghita ni.. haha 

suka sgt aku berceritakan..

semalam aku install telegram

asalnya aku tak nak install pun .

tapi ada urusan so, aku kena la install

urusan apa ttu  ?? lalalal

aku tgk telegram ni sama cam whatsapp ja cuma 

group chat dia kita boleh add sapa2 pun.

dan stkt ni aku tak jumpa lagi cara nak hide unseen dia.. hahaha

ni aku bawakan perbezaan Whatsapp ngan telegram


aku pun baru jer install, so aku tak tau lgi kelbihan dan kekuranganya.

cam mana nak install ??

koraang buka google store .

type " telegram "

dan klik install ^^

kalau ada feedback yg nak share ngan aku..boleh komen k ^^

sekian.

#blogger
#kelabbloggerbenashaari


Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post