Borong Buku di Popular !!


Assalamualaikum ,

semalam lepas shopping en ,

kami p lak beli buku kat Popular .

ni kes nak habis kan boucer buku adik aku la ni .

hehe.. alang2 nak habiskan

aku pun dapat 3 buku lagi.. hehe

antara buku yang aku pilih 



ni tak campuq lagi 2 buku yang aku beli minggu lepas..

fiqh aulawiyat & fiqh perubatan.

harap2 aku sempat habiskan semua buku ni sebelum aku balik mesir nanti ^_^

nanti, kalau aku ingt aku buat review utk buku2 ni k ^^

sekian .

Related Posts

There is no other posts in this category.

2/Post a Comment/Comments

  1. menarik juga tajuk-tajuk buku ni.. kalau pergi big bad wolf sure boleh jadi gila dan rambang mata tengok buku

    ReplyDelete
  2. ok tak sbar nak tnggu review :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post