Pemenang Segmen Jom Follow by Kataubaid !!


Assalamualaikum..

hari ni nak umum siapa pemenang2 yang bertuah Segmen Jom Follow by Kataubaid .

maaf sbb lambat sgt umum , ada masalah teknikal skit.. huhu

korang mesti nak tau hadiah kan..

tempat pertama hingga ketiga akan dpt

**topup RM 10setiap sorang dan tersenarai dlm bloglist kataubaid utk bulan ini.

**tempat ke 4-10 lak akan tersenarai dlm bloglist kataubaid. 

agak2 sapa laa yang menang k .


orait di umumkan pemenang Segmen Jom Follow by Kataubaid tempt pertama hingga ke-3



berikut adalah tempt ke-4 hingga ke 10.


tahniah !! buat pemenang2 sekalian..

yg tk menang , nnt ubai buat lgi , korang join k !!  huhu..

maaf laa sbb hadiah yg tk seberapa tu utk korang.. next time i will improve it..huhu

untuk pemenang pertama sehingga ke-3 korang diminta utk hantr details kat fb page kataubaid. 

Nama : 
Url Blog :
Jenis Top-up yg korang guna k :

cth :

Nama: sekian sekian.
Url blog : sekian.cm
Jenis to-up : celcom..

harap korang dpt buat segera k .huhu.. t ubai bgi top-up tu yer ^_^ sblum 10 oct 2013 ya.

sekali lagi , terima kasih semua sbb sudi joined segmen ubai . maaf klau ada kekurangan k..first segmen yg dpt smbutan yg hebat bgi ubai ^_^

seronok dpt kenal kawan2 blogger..harp lepas nih sudi2 laa jenguk2 blog ubai ya !! 

sekian. xoxo :P

p/s : akhirnya keluar jugak pemenang nih yer..thankz skali lgi.. :)

Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post