Kemenangan yg dirampas..

Assalamualaikum..

sedih , pilu , luluh hati

tulaa perasaan yg mampu aku tulis skung ni..Dr.Mursi telah digulingkan dri pemerintahannya..Allah !! adakah ini tanda kegagalan Islam di bumi Mesir ?? jwpnnya tidak !! sbb Islam itu tk pernah gagal atau kecundang..sbaliknya kemenangan yg dinntkan oleh pendukung2 Islam belum sampai..masih jauh perjalan kita sebenarnya..

Manusia ni tgk dari satu sudut sahaja...sama ada berpegang dengan positive or negative.. sudut positivenya..pasti ni ujian ALLAH, perjuangan harus diteruskan bakan sekadar menerima kekalahan and that it!! no!! move move move !! kemenangan kita pasti akan tiba..dugaan kecil diberikan kt kita utk memeriksa tahap iman kita..kuat atau lemah !!

Biar mereka gembira kerana jatuhnya ISLAM dibumi mereka , biar kita bersedih dek kerana jatuhnya Islam di bumi mereka..kerana sayangnyaa kita dengan Islam..mereka mahu Islam jauh dri mereka..silakan..tpi ingt bkan kita di pihak mereka..kita menanti Islam di dalam hati snubari kita..Allah..

*alangkah indahnya,pemuda2 islam yg mumpunyai fikrah2 islam ini trus berusaha mmbantu islam di bumi Malaysia juga.. Ya !! insyaallah..kita akan bersama dngan org yg bersama2 dngan Islam..doakanlaahh !!

sekian,wslmpemimpin yg hafal quran di tolak mereka..ALLAH jauhkan mereka dan kami dri azab-MU !!Previous Post Next Post