Cerekarama Mimpi Sumi TV3. Cerekarama minggu ini akan menayangkan telefilem Mimpi Sumi yang dibintangi oleh Sazzy Falak, Redza Rosli dan Alyssa Dezek. Kisah mengenai pedofilia yang ditulis oleh Abdul Nasir Abdul Khalil dan diarahkan oleh Raja Mukhriz. Akan ditayangkan di ntv7 pada Ahad, 19 Ogos jam 8:30 malam.

Minggu lepas kita dah tengok cerekarama bertajuk pemuja rahsia. Antara pelakon yang menjadi watak utama dalam cerita tersebut adalah Intan Najuwa dan juga Hun Hakeem.

Memang scary cerita tu tapi penuh dengan pengajaran untuk kita semua.

Mimpi Sumi

Sebenarnya cerita ini pernah ditayangkan di NTV7 pada tahun 2018. Mungkin ada yang masih ingat kot. Kalau korang baru pertama kali nak tengok, korang boleh tonton dibawah ini ya.

Sinopsis Mimpi Sumi TV3


Waktu Tayangan Pertama : Ahad, 19 Ogos 2018, 8:30 malam (tv 7)
Tayangan kedua : 4.4.2020, 9 pm (tv 3)
Saluran Tayangan : TV 3.

PELAKON : Sazzy Falak, Redza Rosli, Aryannya Alyssa Dezek, Melanie Tan, Zaleha Khairene Ismail, Jasmine Marie Kehrhahn, Zizan Nin

SINOPSIS

Keluarga baru Daniella cukup bahagia apabila anaknya Eyda and suami barunya Asyar serasi bersama. Bekas suami Daniella, Haikal muncul kembali untuk menuntut hak lawatan terhadap anaknya.


Mimpi Sumi

Episod penuh.


Bagi yang belum tonton, jom kita tonton full video ini dekat bawah ni ya.


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Amacam? best tak cerita ni? kalau best, jom sharekan entri ni dengan kawan-kawan korang yang lain tau. Terima Kasih.

Selamat menonton.





Post a Comment

Previous Post Next Post