Tonton Drama Sweet Dreams Episod 13. Drama ni tengah hangat ditayangkan dekat Astro ria. Ramai yang tengok dan follow cerita ini. Episod kali ni jalan cerita dia dah makin sedih. Minggu lepas best jer kan.

haha memang lah, tak kan semua nak bahagia selalu. Aku layan juga drama ni kadang-kadang. hehe Aku suka grafik drama sweet dreams ni. nampak lawa kan.


Tonton Drama Sweet Dreams Episod 13


Apa yang terjadi pada Qash , Puteri dan Carl? haa, kalau nak tahu,  tengok dekat bawah ni ya.

Tonton Drama Sweet Dreams Episod 13




Sedihnya.. hehe
Episod seterusnya pun akan sedih.

Bertahabah lah yer.

hehe

Harap Qash dapat kawin dengan Puteri kan. Carl tu pi lah cari cempaka. Nama pun dah ada 'c ' dekat depan. hehe

Selamat menonton.

1 Comments

  1. Tengok denagn kezen semalam. merah mata masing2 hahahaha menghayati betul

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post